2008. április 20., vasárnap

does it offend you, yeah?

nincs fiatalság átmeneti halláskárosodás nélkül. ennek szellemében itt egy újabb idióta nevű banda hosszútávon alighanem elviselhetetlen, hiperaktív lemeze. a négy tagú formáció readingből származik, és a tréfás does it offend you, yeah? nevet adták maguknak.

állítólag táncolható elektro-punk-ról van szó, de gyakorlatilag néhány számra akár pogózni is lehetne, kis túlzással és ferdítéssel. persze vannak poposabb pillanataik, ezek a számok pedig már konkrétanaz indie kategóriába sorolhatóak. mindegy, a lényeg :egy drasztikusabb házibulin veszélyben a berendezés, anyu porcelángyűjteménye, ésatöbbi.

a világ egyik legjelentősebb online hírújsága, a brit guardian unlimited, 2007-ben megválasztotta őket, a legrosszabb (vagy maradjunk az idiótánál?) névvel rendelkező bandának, ami igazán nívós, komoly elismerés, kétségtelenül. nem alaptalanul (mégsem feltétlenül okkal) hasonlítják őket időnként a daft punk-hoz, vagy a digitalism-hoz, idei bemutatkozó albumuk a "you have no idea what you're getting yourself into" aligha lesz az év legeredetibb próbálkozása, de a nyugdíjas szomszédok pukkasztására kiválóan alkalmazható minden időben.



Nincsenek megjegyzések: